Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí rohlíčky
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Marináda na steaky
Rýže se zelím a mletým masem
Švestkový štrůdl
Frankfurtská polévka s houbami
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Okoun na másle a kmínu
Sezamové kuře v těstíčku
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky