Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna po staročesku
Krůtí stehno trochu na divoko
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Buřty s cibulí
Mandarinková mňamka
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Bylinkové kotlety na houbách
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Rychlé červené karí s krevetami
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek