Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cukrářská vánočka (mazanec)
Gulášová polévka II.
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Těstoviny zapečené s květákem a…
Pomerančový džem (marmeláda)
Jednoduché tiramisu
Buchta na doma
Gratinované brambory (nejen) se…
Koláček z pohanky
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Lamington
Houbový guláš