Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční mazanec
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Vylepšené rafaello řezy
Gratinované brambory (nejen) s…
Kuřecí maso s těstovinami
Krkovička na hrášku
Meruňkové bonbony
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake