Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené banány
Sekané znojemské biftečky
Jablečný koláč IV.
Bramboráky sváteční
Avokádová pomazánka II.
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Univerzální jednoduché těsto na…
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše