Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Hermelínové karbanátky
Sýrové rohlíčky s česnekem
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Zelný salát z kysaného zelí
Vanilkové mini bábovky
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek