Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborák rodeo II.
Buchty kynuté
Minipizzy - šnečci
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Pečené vepřové koleno na zelí
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Tortilly s fazolovou směsí
Bublanina z remosky
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky