Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cibulový koláč se slaninou
Marokánky
Kefírové lívance
Kokosová roláda jednoduše
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Mrkvová polévka I.
brambory v alobalu se zakysanou…
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi