Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnečka z Vysočiny
Linecká velikonoční vejce II.
Pečené brambory s cibulí
Slunečnicový chléb domácí
Celerová omeleta
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Čokoládová buchta z cukety
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky