Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Štrůdl se zelím a nivou
Bublanina II.
Domácí Pribináček
Cukrářská vánočka (mazanec)
Zemplínský koláč
Meruňkový koláč s müsli
Houbové rizoto se sýrem
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Letní salát s mozzarellou
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek