Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Řecký salát a la ENKI
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Rychlá kávová zrna
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Třešňový závin
Žemlovka s tvarohem a jablky
Dresing na hlávkový salát
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky