Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská bábovka II.
Lehká rajská omáčka
Roštěná mé babičky
Nektarinkový koláč
Bramboračka naší babičky
Citronová bábovka z pomazánkového…
Houbové kroupy se zelím
Krůtí roláda plněná hříbky
Red velvet brownies
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem