Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Halušky se zelím II.
Kuličky z tatranek
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Krevety s rýžovými nudlemi
Domácí snickers
Chili (chilli) con carne
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…