Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka z plísňového sýra
Marcipán ze sušeného mléka
Vločky k snídani
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Bezmasé těstoviny - výborné
Eintopf s červenou řepou
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Kuřecí maso na gril i do trouby
Těstoviny po Italsku
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem