Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Díratá buchta z čokoládových figurek
Houbová omáčka II.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Brambory na paprice jako příloha
Levná a rychlá bábovka
Osvěžující rybízové želé
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Čokoládové croissanty z listového…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Vanilkový cheesecake
Řepánky