Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Maminčina jablečná buchta
Bramborák z chleba
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Jahodový dort - krémový
Jogurtová bábovka s pudinkem
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Kapustová polévka s bramborem
Vynikající těstovinový salát se…
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou