Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční sekaná
Zeleninové placky s omáčkou
Tatarák z uzeného lososa
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Masové koule na zelenině
Zapečený lilek s tuňákem
Domácí vepřovka po česku ala …
Koláč s hruškovým / jablečným…
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Pizza bolognese
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…