Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka s tvarohem
Játrová nádivka na pekáč
Sýrová roláda IV.
Brokolicová polévka se žampiony
Brokolicová polévka bez smetany
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Bůčkový holandský řízek
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jednoduché žampionové kari
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek