Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s tuňákem
Posvícenské koláče z r. 1900
Čínská sladkokyselá omáčka
Vepřová líčka na červeném víně s…
Hlíva s rýží
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Losos (nejen) v bylinkách
Adžika směs z mletého masa
Rohlíčky a pletýnky
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou