Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Tetino maso
Zapečená hlíva s nivou
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Koprová omáčka s hříbky
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi