Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka II.
Pomazánka z vařeného masa
Vaječná pomazánka II.
Babiččin falešný tatarák
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Alsaský jablečný koláč
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Losos v sezamové krustě
Banánovo-mangové smoothie
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou