Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlovka z těstovin
Bramboráky z kyselého zelí
Makové koblížky
Išelské koláčky
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Kuřecí kari s mangem a rýží
Broskvová limonáda s melounem
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Uzená polévka s kroupami
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek