Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí kýta na hříbkách
Medová ňadra na houbách
Skvělá ryba se zeleninou
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Koláč s kuřecím masem a olivami
Cuketa z trouby
Jednoduché karamelové řezy
Meruňkové smoothie
Halloumi z grilu na salátu
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek