Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marmeláda z bezinek a jablek
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Čína s vepřovým
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Cuketa z trouby
Mletá směs s fazolemi
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem