Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno marinované
Blesková smaženka
Dijonský koláč slaný - z listového…
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Kapustové karbanátky II
Barevný kuskusový salát
Slaný mrkvový koláč
Dalamánky z chlebové mouky
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone