Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka
Ovocné košíčky
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Cibulačka se sýrem II.
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Hovězí po burgunsku
Utopenci podle Gajzy
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou