Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Krůtí vejmysl
Výborná ořechová bábovka
Valašská zelňačka s houbami
Rybí pomazánka od Moni
Palačinky s jahodovým přelivem
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Izraelský hummus
Hovězí sendvič s nakládanými…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami