Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Jablečná buchta s pudinkem
Linecké cukroví II.
Kořeněná panenka ve slanině
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Vepřový kotlík s fazolemi
Adžika - zeleninová pasta
Adžika směs z mletého masa
Bramborový koláč s rozmarýnem
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake