Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kefírové lívance
Lívance s tvarglemi
Banánový koktejl na spaní
Ryba z trouby: na zelenině a…
Špenátové brambory - příloha
Plněné rohlíky jako jednohubky
Falešný tatarák z uzeniny
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Bramborovo-fazolový salát
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky