Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Florentský telecí řízek
Pepřový dip
Dušené vepřové na provensálském koření
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Cizrnová pánev
Těstoviny se žampiony ala pizza
Lotrinský koláč
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Mexická tortilla se zelným salátem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone