Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety s pikantní omáčkou
Růžičková kapusta na kari
Meruňkový koláč
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Cizrnový guláš se zeleninou
Obložená vejce
Jednoduchý segedín
Chalupářská hrstková polévka
Tiramisu z pomazánkového másla
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek