Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Kastrůlkové ražniči
Italské kuře II.
Růžičková kapusta
Kuřecí maso na řecký způsob
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Rýže se zelím a mletým masem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky