Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka z plísňového sýra
Šalamounské řezy
Drožďové knedlíčky do polévky
Coleslaw - podzimní vitamíny
Brokolice s uzeným tofu
Česneková pomazánka - Ježek
Domácí gyros
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Hovězí sekaná Wellington
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka