Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Vařená čokoládová poleva
Celer s uzeným masem - zapékaný
Narozeninový sváteční dort
Salát waldorf s kuřetem
Kotlety na šlehačce
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Kokosová bábovka s kefírem
Rohlíčky a pletýnky
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi