Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křenová omáčka
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Filé po cikánsku
Alláhova směs
Vepřové nudličky zase jinak
Hrášková polévka s česnekovými…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Chléb pečený v kastrolu
Čokoládové muffiny s banánem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake