Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na česneku - Balkán
Pařížské rohlíčky II.
Pomazánka z makrely
Francouzská bramboračka
Červená řepa se zelím
Špagety alla puttanesca
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Lehké a křupavé vafle
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake