Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Rozpékané bylinkové brambory
Makronky se třemi náplněmi
Citronová (pomerančová) bábovka
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Rukolová polévka
Kefírový koláč s ořechy
Houbové roštěnky
Španělská paella krok za krokem
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek