Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Mexická omáčka
Tvarohový mřížkový koláč
Bramborová pánev (omeleta)
Zeleninový salát se sýrem
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Listové řezy s tvarohem
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Mandle v pánvi pražené
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake