Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna po staročesku
Selské brambory
Vajíčková pomazánka II.
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Vynikající kapr
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Tom Kha Gai
Cuketové špekáčky
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros