Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Medovník V.
Celerová pomazánka III.
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Sojové maso se zeleninou
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Zapečené buřty s nivou a cibulí
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Máslo s medvědím česnekem
Chřest s bešamelovou omáčkou
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek