Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obrácené řízky podle tchýně
Cibulová pomazánka
Chilli con carne IV.
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Muffiny po belgicku
Adžika masovo-zeleninová směs
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Losos (nejen) v bylinkách
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros