Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaná červená řepa
Bábovka s broskvemi
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Tažený štrůdl (závin)
Prdelačka z jelítka - jíšková
Omáčka k těstovinám
Papriková smetanová omáčka
Kokosovo-tvarohová roláda
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Rychlá mexická fazolová polévka
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem