Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadívaný vepřový bůček
Těstovinový salát s tofu
Jablkový koláč se švestkami a…
Nakládané sýrové kostky
Zelná polévka III.
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Tradiční trdelník
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Křenová omáčka s jazykem
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek