Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský ořechový koláč
Alfédovy panenky
Karamelové řezy od Gizky
Bramborové housky
Vepřová kýta s červenýma fazolema
DIA vánočka II.
Pudinkový dort (řez) s ovocem
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Dort z OREO sušenek
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek