Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačková polévka
Houbová omáčka II.
Kapr v marinádě
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rebarborový crumble se zakysanou…
Batáty pečené v troubě
Rukolová polévka
Steak Chateaubriand
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek