Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Salát Caesar
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Avokádový salát
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Bezvaječný nepečený mangový…
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi