Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žabinec vodníka Česílka
Zapečené brambory se smetanou
3x3 - těstovinový salát
Plněný květák mletým masem
Sýrová polévka V.
Gnocchi alla casa
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Srbská směs (nejen) na topinky
Slovenské rohlíky
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami