Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláč s kokosem a šlehačkou
Šunková pomazánka - taťkova
Dietní rychlá jakočína
Vanilkovo-jablečná pohádka
Salát z grilované zeleniny
Houbové rizito (rýže) po našem
Jednoduchý jahodový koláč II.
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Polévka z čerstvého špenátu -…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek