Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Segedínský guláš maďarské babičky
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Jemné kuřecí závitky
Maminčina drožďová pomazánka
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Oblíbené houstičky
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi