Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Podmáslový chléb - moc dobrý
Naložený hermelín s olivami
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Bramborové klobásy
Kokosový piškot - korpus
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Lívance s cukrem a skořicí
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem